Mooi verslag Voetbalexpress.be

25 januari 2018 door Michael SMETS
"DE KLAPPER VAN DE WEEK" 

De wedstrijd Kvv Zwaluwen Olmen - Weelde kreeg deze vermelding door de mensen van Voetbalexpress.be.

"Met een gedeelde tweede plaats en de meeste gescoorde goals mogen de Zwaluwen zich nog altijd blijven richten op méér, en dat is toch wel verrassend te noemen, want niet vergeten dat ze vorig jaar kampioen speelden in derde provinciale en daarom nog altijd de stempel "promovendus" dragen. 

Ook Weelde deed het tot nu toe vrij goed met een voorlopige vierde plaats, maar ze misten hun start in deze clash, want na drie minuten stond het al 2 - 0 via Ali Burhan en Gwenn Dierckx. 

Ze staken echter al snel een serieuze tand bij en toonden daarmee hun kwaliteiten: Matthias Byns maakte even later de 2 - 1, en hij deed daar na dik dertig minuten de gelijkmaker bovenop. 

Ook na de rust kregen de supporters een spektakelwedstrijd te zien. Roy Vissers zette de derde Olmense goal op het scorebord, maar ook nu kwam Weelde opnieuw erg sterk opzetten en Zwaluwenkeeper Christophe Staeren redde een paar keer subliem. 

Met nog twintig minuten te gaan scoorde Gwenn Dierckx met zijn tweede treffer de 4 - 2. Even voor tijd was bezoeker Dirk Harezlak nog goed voor de aansluitingstreffer, maar deze 4 - 3 werd ook de eindstand in deze zaterdagavond-klapper, die deze vermelding met recht en reden krijgt toegekend."


Verslag door Voetbalexpress.be.

Bezoek ook hun leuke website.

http://www.voetbalexpress.be
 

 
www.kvvzwaluwen.be

Nieuw - AED geinstalleerd

08 september 2017
Op maandag 4 september werd er in de kantine een AED geinstalleerd. s'Avonds werd er een opleiding gegeven aan een 15 personen. Meer >
 
Terug naar boven