niet beloond voor de inzet

Olmen U17
KFC Dessel Sp. C
02-12-2017
2-2

Olmen verscheen vandaag (op een moeilijk bespeelbaar veld) doordat wij te kampen hadden met 3 gekwetsten en één geschorste speler aan de aftrap met amper 10 spelers.
In de eerste minuut zien wij onze eerste aanval uiteenspatten op de doelpaal, met een beetje meeval had Greg hier zijn eerste doelpunt voor Olmen al kunnen scoren. Dan staat Arne goed te keepen op 2 kansen voor Dessel maar in de 5é minuut hebben wij alleen oog voor de bal en aan de 2é paal mogen zij ongehinderd aannemen en de score openen, 0-1. Amper 1 minuut later een VT voor Olmen: Rune naar Cisse en de stand is terug in evenwicht, 1-1. Dan komt de match in evenwicht en kunnen wij met 10, met deze stand ook de rust ingaan.
Na de rust was het bang afwachten of we (met een man minder situatie) deze stand konden vasthouden tot het einde. Zonder echt te worden weggespeeld kunnen wij af en toe eens prikken zonder echt gevaarlijk te zijn, maar ook Dessel kon niet echt hun spel spelen. Met nog 5 minuten te gaan kan Cisse Greg bereiken, met zijn snelheid en zijn trap scoort hij de 2-1 en dit zonder echt te beseffen, maar wel fraai afgewerkt. Dessel komt via stilstaande fase (met 2 goede kopballen) bijna langszij. In minuut 81, mag de scheids voor mijn part een einde maken aan de wedstrijd maar het gaat nog even door, bij een volgende aanval van Dessel krijgen wij in de modder de bal niet weg, in de fase daarop een lichte fout in het strafschopgebied met penalty tot gevolg. Arne naar de goede hoek maar de bal gaat toch binnen, met deze dan ook het eindsignaal. Het voetbal was vandaag iets minder maar inzet was zeker de ganse wedstrijd aanwezig waarvoor een dikke pluim aan alle spelers. Jammer dat wij in blessuretijd (via een penalty) toch nog 2 punten verliezen, het team had vandaag zeker de 3 punten verdiend.
Proficiat aan het ganse team.
Speelden voor Olmen; Arne, Renz, Jarni, Joren, Yannick C, Ward, Marie, Rune, Cisse en Greg.
 

Verslagen

Terug naar boven