gefeliciteerd

Olmen U17
KFC Exc. Vorst
10-03-2018
2-1

Super mooie wedstrijd om naar te kijken, niet alleen als coach maar ook als ouder /supporter.
Na de vele nederlagen (ook al lagen we niet altijd echt onder) moesten we toch eens het vertrouwen terugvinden en dit kon alleen met een overwinning. En wat voor één !!!
Een goede wedstrijdbespreking maakte duidelijk wat van het team werd verwacht.
Olmen domineerde de volledig match al was het na de rust iets minder, maar dit kan ook te maken hebben met de verbruikte energie van de eerste helft.
De eerste 20 minuten (27 minuten) voldoende kansen om de score te openen.
De eerste keer dat de tegenstander over de middellijn kwam was het bingo tegen het spel in, in minuut 19.
De mentale weerbaarheid was terug zoals voorheen en wij scoren 1 minuut later de gelijkmaker; Cisse een dieptepass naar Yannick M. die staalhard binnen trapt. De volgende 20 minuten is het opnieuw Olmen dat de bovenhand heeft maar de bal krijgen wij er niet in en de keeper van Vorst laat zich niet zomaar vloeren. de 1-1 is dan ook de ruststand al moeten wij op dat ogenblik met een 4 à 5 goaltjes verschil de rust ingaan.
Na de pauze is het tempo bij ons er een beetje uit en geven wij iets teveel aan ruimte weg waardoor Vorst iets beter in de wedstrijd komt maar Jenthe staat hoog mee te voetballen en belet hierdoor de doelkansen voor de tegenstander.
Voor ons blijft het zoeken en steeds opnieuw proberen om via onze snelle flanken tot een doelkans te komen.
Met een beetje meer vertrouwen scoort Rune zeker een doelpuntje, jammer voor hem want het is hem zeker gegund.
Halfweg het derde kwart; snelle inworp van Yannick C naar Cisse die de bal laag voorzet,voor doel wachten Rune en Greg en de laatste trapt de bal met zijkant voet binnen.
Zonder echt veel kansen weg te geven kunnen wij, ondanks de mogelijkheden om verder uit te lopen, de wedstrijd afsluiten met een verdiende overwinning.
ik wil met deze het team van harte bedanken en feliciteren voor hun geleverde prestatie. Een opsteker naar de volgende wedstrijd toe.
Bedankt gasten , echt top.
Speelden voor Olmen;
Jenthe, Glenn, Joren, Marie, Renz, Rünar, Cisse, Khillian, Greg, Yannick C, Yannick M en Rune
 

Verslagen

Terug naar boven