Wat te doen bij blessure?

Bij een blessure van welke aard ook waardoor men het trainings – of wedstrijdveld heeft moeten verlaten zal men (bij het niet raadplegen van een arts) eerst langsgaan bij Simon op dinsdag alvorens terug deel te nemen aan een training of wedstrijd. Men laat het doc. “Kaartjes opvolging blessure” invullen en legt dit voor bij de trainer. Geen kaartje is niet deelnemen aan training of wedstrijd.
 
Bij het raadplegen van een arts (liefst onze clubarts Dr. Reynders) of via de dienst spoedgevallen, zal men volgende documenten laten invullen :
1)      Aangifte ongeval / medisch getuigschrift (met vermelding dat Kiné nodig is).
2)      Individuele medische fiche speler.
3)      Kaartjes “opvolging van blessure”.
 
Vervolgens gaat men langs bij Simon met alle doc. Aangezien doc.1  binnen moet zijn op de bond binnen de 14 dagen vragen wij om dit zo vlug mogelijk te doen.
Verder geef je het gekleurde kaartje (op dat moment van toepassing ROOD/ORANJE/GROEN) af aan de trainer. Hierdoor weet men ook wanneer de speler zich opnieuw bij de arts of bij Simon moet aanmelden.
Zolang de speler geen ORANJE of GROENE kaart heeft, mag hij niet deelnemen aan wedstrijden of trainingen.
Van zodra een speler een ORANJE kaart heeft is trainen opnieuw toegelaten, bij een GROENE kaart mag men ook opnieuw deelnemen aan wedstrijden.
 
Naargelang de aard van de blessure of behandeling eraan verbonden is kiné soms noodzakelijk, vanaf heden werkt de club samen met de Kiné praktijk “ Van Eupen te Olmen”. Wij raden dan ook aan om gebruik te maken van deze praktijk.
Terug naar boven