Eerstvolgende wedstrijd 1ste ploeg:

zondag 28/04/2024 K Zwaluwen Olmen - K Sint-job Fc

Corona Update 01.02.2021

Beste speler, ouder

 

Gezien de nieuwe maatregelen van de overheid die overgenomen werden door Voetbal Vlaanderen moeten wij alweer puzzelen in onze club. Volgende zaken zijn m.i.v. maandag 01 februari van kracht en gelden zeker tot de volgende veiligheidsraad die rond de 3de week van februari zal doorgaan.

 

 - Maximaal 1 hobby per kind, d.w.z. dat een speler moet kiezen tussen voetbal of bv scouts/chiro etc... maar beiden kunnen en mogen niet meer!

- Spelers U15 en U17 worden opnieuw geactiveerd.

  - Maximale bubbel van 10 spelers exclusief trainer. Deze regel geldt nu voor alle spelers van Zwaluwen Olmen van de U6 t/m U17.    

  - Spelers U13 t/m U17 dragen bij aankomst op de accommodatie een mondmasker tot het betreden van het veld.

- Trainers respecteren de afstand met de spelers tijdens de trainingen.

 - Spelers dienen minstens 48u vooraf af te melden voor de training, liefst nog eerder! Op die manier weet de trainer precies hoeveel spelers er aanwezig gaan zijn en kan hij alsnog speler(s) oproepen die in een beurtrol thuis dienen te blijven ( +10 spelers ).

 

Dit alles omvat een serieuze organisatie voor onze club en daarom vragen wij dat iedereen zich strikt aan deze regels houdt! Wij als club willen er alles aan doen om de spelers terug te laten trainen en perspectieven te bieden, in de mate van het mogelijke en volgens de richtlijnen van de overheid, maar hebben wel ook jullie hulp hierbij nodig! Uiteindelijk gaat het erom dat wij samen voor iets staan en samen iets willen doen, waarbij iedereen zich goed, gelukkig en veilig voelt!

 

De trainers zullen jullie ook verder informeren over de trainingsmomenten.

Bij eventuele vragen kunt u zich richten tot uw trainer of naar de coördinatoren.

Nog veel voetbalplezier en hopelijk tot snel!