U13A wint de LAVA-beker

U13A wint tot ieders verbazing de LAVA-beker

Spelers: Tuur, Wout, Seb, Lennert, Jef, Wannes, Len, Senne K, Senne D en Sil.

Olmen werd ingedeeld in de poule met Balen, Tongerlo en Berg en Dal.

De eerste wedstrijd tegen Balen werd op het scherp van de snede gestreden. Alle spelers gaven zich 110% gedurende twintig minuten tegen hun grootste tegenstander. Senne K. bracht Olmen op voorsprong maar Balen kon uiteindelijk toch nog tegen scoren. 1-1 was een billijke uitslag.

De tweede wedstrijd was tegen Tongerlo. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en de stand eindigde op 0-0.

In de derde wedstrijd, tegen Berg en Dal, kwam Olmen op dreef. Eerst scoorde Seb en bracht zo de score op 1-0. Een tijd later bracht Len de score op 2-0 wat tevens de eindstand was.

Wegens een gelijk aantal gewonnen en gelijkgespeelde wedstrijden maar met een beter doelpuntensaldo tegen Tongerlo, was het Olmen die de finale tegen Laakdal mocht spelen.

Er werd op hetzelfde ritme doorgegaan als tegen Berg en Dal. Lennert opende de score, gevolgd door Seb die de score op 0-2 bracht. Enkele minuten later bracht Seb Olmen op een comfortabele 0-3 voorsprong. Op het einde van de wedstrijd slaagde Laakdal er toch nog in om tegen te scoren en de stand op 1-4 te brengen. Maar het mocht niet baten voor Laakdal en het was Olmen die met een eindscore van 1-4 de LAVA-beker in ontvangst mocht nemen.

Als beloning worden de jongens binnenkort in Wommelgem verwacht.